ARTICLE BLOCKS

 

Erik Malmsten

‘’Mi propuesta es honesta, creativa, bien hecha’’

 

Nacido y criado en Suecia de padre Sueco y madre Dominicana.

Con más de 18 años de experiencia del mundo gastronómico, trabajando en restaurantes de 1, 2 y 3 estrellas Michelín en Europa y Estados Unidos.

 

Actualmente es el Co-propietario / Chef ejecutivo de Foodhall Holdings & Bakerstreet Holdings, incluyendo los restaurantes: Brasserie Julieta - Trattoria Francesco - Olivia European Bistro  - Made In China Rice & Noodle Bar - W Whisky bar - The BarK - Bar La Posta

Our Chefs

International platform that seeks to gather all stakeholders within the framework of Dominican gastronomy in order to enhance and promote together our culinary culture, emphasizing the fresh products produced in our country and contributing to raise the nutritional quality of the diet of the Dominican Republic.

Dominican Gastronomy

connect with us

© Gastro DR | 2018

Powered & Administered by: Startup

Erik Malmsten
 
Our Chefs
Erik Malmsten
Our Chefs
Erik Malmsten
Our Chefs
Erik Malmsten
Our Chefs
Erik Malmsten
Erik Malmsten
Our Chefs